Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ifjúsági Találkozó Brassóban

2019-10-19, 11:00 - 13:00 UTC+3

2019. október 19-én (szombaton) 11:00 órai kezdettel ifjúsági találkozót tartunk a brassói evangélikus egyházközség (Iuliu Maniu utca 2. szám) dísztermében. Ajánlott korosztály: 16-22 év.

Ha egy jó társaságra vágysz, ha részt szeretnél venni a nov. 1-3. között tartandó kolozsvári Team Building-en, ha tudsz valamilyen hangszeren játszani, akkor gyere bártan, mert nem fogod megbánni.

Találkozónk lényege, hogy egymást jobban megismerjük, hogy olyan programokat megtervezzünk, melyeken jól érezzük magunkat. Ezért is arra kérünk, hogy gondolkodj el azon, hogy hogyan képzeled el az előttünk álló ifjúsági rendezvényeket. Mit hiányolsz, mi tetszene neked, miben tudnál te segíteni?

Ha rengeteg elképzelésed született és ötleteidet nem tudod magadban tartani, akkor a közös ebéd ideje alatt megoszthatod velünk azokat és a résztvevők – titkos szavazás alapján – el fogják dönteni azt, hogy te vagy-e a megfelelő személy, akinek a szervező csapatban a helye. Ha igen, akkor ígérjük, hogy egy felejthetetlen hétvéged lesz Kolozsváron november 1-3. között.

De vigyázz, mert erre a kolozsvári Team Buildingre csak 10 személy jöhet, ezért ha valóban részt szeretnél venni ezen, akkor komolyan kell vedd a szombati találkozót és meg kell győzd a többieket, hogy te a 10 legalkalmasabb személy közé tartozol.

Ha LIKE-olod oldalunkat, akkor előnyöd lesz azokhoz képest, akik ezt nem tették meg:

Oszd meg az eseményt!

Tudsz valamilyen HANGSZERen játszani? Akkor gyere és mutasd meg, hogy mire vagy képes, hiszen egy zenekart fogunk megalapítani, melynek te is tagja lehetsz. A zenészeknek is lefoglaltunk 3 helyet a koloszvári Team Buldingre ( nov. 1-3.). Arra kérünk, ha teheted hozz magaddal hangszert a szombati találkozóra.

A rendezvényeink támogatója a Romániai Evangélikus-Lutheránus Egyház Püspöki Hivatala, valamint az Evangélikus Ifjúsági Keresztyén Egyesület. Így a kolozsvári csapatépítő hétvégére (nov. 1-3.) összesen csak 100 lejt kell fizetned, mely az útiköltséged egy részét fogja fedezni.

Erzse Zsolt
gyakornok lelkész

Részletek

Dátum:
2019-10-19
Időpont:
11:00 - 13:00
Honlap:
https://www.facebook.com/events/446104839591468/

Helyszín

Brassói Evangélikus – Lutheránus Egyházközség