EVIKEFESZT Brassóban

EVIKEFESZT név alatt tartottunk ifjúsági találkozót a brassói evangélikus egyházközségnél. A gyülekező után énekléssel, ismerkedős és csapatépítő játékokkal, otthonias hangulatot varázsolva vettünk részt a Kolozsváron tanuló egyetmisták által előkészített vetélkedőkön. Több csapatra osztva, különböző termekben próbáltunk eleget tenni a kihívó egyházi, valamint bibliai tematikájú feladatoknak.

A legjobbaknak a próbatételekkel nem ért véget a csapatépítés, hiszen a CINEMA ONE mozi jóvoltából egy-egy ingyenes belépőt kaptak egy film megtekintésére. Ezt követően a brassói evangélikus templomban egy párbeszédes ifjúsági istentisztelet keretében lelkileg feltöltődhettünk a következő alkalomig.

A testi eledel sem maradt el, ugyanis a szorgos fiatal kezek,  Kirsch Edgár tizenkettedik osztályos tanuló irányításával, egy mindannyiunk számára felejthetetlen gulyást tálaltak fel. A közös vacsorát zenélés, beszélgetés és jó hangulat követte. Mindezek után arra a következtetésre jutottunk, hogy hátunk mögött álló sikeres alkalmunknak havonta esélyt kell adnunk. Isten áldja meg a közreműködő és besegítő egyetemistáink, illetve a szorgalmas zenészeink életét és munkáját! Erős vár a mi Istenünk!

Erzse Zsolt

Fotók: Csabai Anita

További fotókért kattintson a linkre.