EGYHÁZMEGYEI KONFIRMANDUS TÁBOR TATRANG, 2023. szept 6.–10.

Áldjad, lelkem, az URat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled! Zsolt 103,2

Immár nyolcadik alkalommal szervezzük meg Tatrangon az egyházmegyei konfirmandus tábort. A tábor vezérigéjéből kiindulva arra szeretnénk rávezetni a résztvevő fiatalokat, hogy együtt kell áldanunk az urat, hiszen Ő az aki megadja ezeket a lehetőségeket. Nekünk pedig, szervezőknek és résztvevőknek egyaránt meg kell ragadnunk a lehetőségeket, és a legjobb tudásunk szerint meg kell élnünk ezt a közösséget: egymásra figyeléssel, imádkozással, és tanulással. Teremtő Atyánk az, aki a gazdasági és morális válság kellős közepében jót cselekszik velünk, és hívogat az együtt töltött időre.

Bízom abban, hogy ez alkalommal is sikerül egy olyan csapatszellemet kialakítani, amely meghozza majd gyümölcseit az elkövetkező években.

Fontos tudnivalók a táborral kapcsolatban:

  1. Az idén 50 helyet biztosítunk. Részvételi díj 450 RON!
  2. Jelentkezni csak online lehet, a következő linken:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGdCTFPDBoYetJ-1EBOBslMoH2ckOHTtmlz4zLRvBWI0xRmg/viewform?usp=sf_link
  3. A regisztráció csak akkor érvényes, ha a jelentkezés után 5 napon belül a 350 lejes előleget befizették ahhoz a lelkészi hivatalhoz, ahová a jelentkező tartozik, vagy a tatrangi egyházközségnél. Amennyiben ez nem történik meg, a leendő táborozó automatikusan kiesik a jelentkezési listáról. A fennmaradó 100 lejt a helyszínen kell majd kifizetni. Az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.
  4. A regisztrációs link augusztus 25. érvényes, vagy amíg betelik az 50 hely.

Részletes programmal és fontos tudnivalókkal, illetve tábori szabályzattal hamarosan jelentkezem.

Szülői nyilatkozat

Tisztelettel,

Gödri Alpár,